Parkeren
Rosada beschikt over 1900 parkeerplaatsen, verdeeld over 3 ruimtes. De parkeergarage is gevestigd aan de linkerzijkant van het centrum en heeft ruimte voor 860 auto’s. P2 ligt achter Rosada en heeft 400 plaatsen.

Het parkeertarief is € 2,00 per dag, ongeacht de parkeertijd. De eerste 30 minuten parkeert u gratis. Op vertoon van de mindervalide kaart, kunnen mindervaliden een gratis uitrijdkaartje ophalen bij het Service Centre in Rosada nr. 70. Tevens is er gratis parkeerruimte beschikbaar op P4, een externe parkeerplaats naast de Stok, hier bevinden zich 637 parkeerplaatsen.

Contactloos betalen
De rij bij de betaalautomaat vermijden?Betaal met je pinpas bij de slagbomen! Of voer je betaalkaart bij de ingang van de slagbomen in de kaartlezer, ga lekker shoppen & betaal bij het uitrijden direct bij de uitrit.


Wifi
Rosada is voorzien van gratis wifi! Je kunt in het hele centrum van onze Rosada free wifi gebruik maken.

Hoe kun je gebruik maken van onze gratis wifi?
Heel simpel:

  1. Selecteer uit je beschikbare wifi netwerken ‘Rosada Free wifi’.
  2. Vul je gegevens in.
  3. Je kunt direct gebruikmaken van gratis internet!

Kids
Kinderen zijn meer dan welkom in Rosada! Er zijn verschillende baby verschoonruimtes aanwezig in de publieke toiletten. Wil je eten opwarmen voor de kleine? Je bent van harte welkom bij Trattoria Rosa en bij Frites Cuisine. Tijdens Feestdagen en Vakanties is er een Kids Entertainment team aanwezig met leuke spellen in het centre. Bovendien vinden er in Rosada regelmatig evenementen en entertainment plaats.


Rolstoelvriendelijk
Rosada is volledig toegankelijk voor mindervalide bezoekers. De speciale toiletten voor mindervalide bevinden zich direct naast de drie publieke toiletten.
Onze speciaal voor mindervaliden gereserveerde parkeerplaatsen bevinden zich in het parkeergedeelte P1 en P2. Tevens is het mogelijk om een rolstoel te huren bij ons Service Centre. We raden u aan om een rolstoel van tevoren te reserveren.
Stuur hiervoor een e-mail naar info@rosada.nl met de geplande datum van uw bezoek of bel met 0165-524888.
Op vertoon van de mindervalide kaart kunnen mindervalide een gratis uitrijkaartje afhalen bij het Service Centre in Rosada nr.70.


Honden
Honden zijn op het terrein van Rosada toegestaan, mits ze aan de lijn lopen. Echter hanteren alle winkels zelf eigen richtlijnen met betrekking tot het toelaten van honden in de winkel.


Gevonden voorwerpen
Ben je iets verloren tijdens je bezoek aan Rosada? Meld dit alstublieft even bij het Service Centre in Rosada nr. 70, ons meldpunt voor verloren/gevonden voorwerpen. Wij bewaren gevonden voorwerpen (tot) 6 weken. In het geval van gevonden identiteitskaarten of credit cards, zullen wij direct contact opnemen met je bank en deze documenten langer bewaren.

Je kunt ons Service Centre bereiken op +31 (0) 165 524888.


Tax free winkelen

Global Blue Holland
Als non EU reiziger kun je de BTW terugvragen van je aankopen wanneer je deze mee naar huis neemt. Dit is alleen geldig indien je buiten de EU woonachtig bent. Vele winkels op Rosada werken samen met Global Blue Holland, wat het makkelijk voor je maakt om je BTW terug te krijgen. Let op het Global Blue Holland logo op de winkels.

Een teruggave is mogelijk bij aankopen vanaf € 50,00 per winkel, per dag. Je krijgt van de winkel een Global Blue Cheque, welke je kunt inleveren wanneer je de Europese Unie verlaat, tot 3 maanden na de maand van aankoop.

Indien je nog vragen hebt kun je hiermee terecht bij het Service Centre, of bellen met het Global Blue Holland op +31 (0)23 524 19 09.